’t Keerpunt vzw is een onafhankelijke vzw die geen structurele subsidies en financiering ontvangt. Daarom zijn we steeds op zoek naar financiële en materiële ondersteuning om het mogelijk te maken de warme contacten in het inloophuis verder aan te bieden. We bespreken graag de mogelijkheden met geïnteresseerden.

Wil je helpen het verschil te maken? Neem dan contact op met ’t Keerpunt vzw via keerpuntvzw@gmail.com of 051 23 76 07.

Schenkingen in natura

Voor de contacten en de huiselijke sfeer bieden we graag een potje koffie, een stukje cake of een koekje aan. Daarnaast richten we het huis ook op een warme manier in om een huiselijke sfeer te creëren. Voedingsmiddelen en decorartikelen (bloemen, een tof koffieservies, tafelversiering…) zijn altijd welkom en hebben een grote meerwaarde.

Giften

Je kan op verschillende manieren ’t Keerpunt ondersteunen door middel van giften. U kan dit eenmalig, maandelijks of jaarlijks doen.

“Een handje”

Met een periodieke bijdrage biedt u aan het inloophuis wat meer zekerheid. Daarvoor stellen we graag het concept ‘een handje’ voor. Een hand heeft 5 vingers, waarbij ‘een handje’ een doorlopende opdracht is waar u € 5 per maand aan het inloophuis schenkt. Noteer hiervoor bij de mededeling op uw betalingsoverdracht ‘een handje’.

Een actie organiseren

Heb je een creatief brein? Ben jij de persoon die goed activiteiten kan organiseren die geld voor een goed doel opleveren? Elk bedrag, groot of klein, zijn voor ons belangrijk. Waar mogelijk ondersteunen we je graag, dus neem gerust contact op.

Legaat

Een legaat is een bepaling in uw testament waarmee u een bedrag nalaat. U omschrijft zelf welk deel van uw erfenis u wenst na te laten. Wij waken er over dat uw legaat ten goede komt aan de werking van ’t Keerpunt.

U kan uw legaat steeds herroepen of aanpassen. Alleen het testament dat nog bestaat en niet herroepen is op het moment dat de schenker overlijdt, is geldig.

Vraag hiervoor steeds raad aan uw notaris.

Voor bedrijven

Als bedrijf vindt u de zorg voor deze groep belangrijk. U wilt hierin investeren omdat het u als mens raakt . Uw steun (financieel of natura) is belangrijk voor de mensen die het inloophuis bezoeken. Neem gerust contact op om de sponsorvoorwaarden te bekijken. We verwijzen hier graag naar het puntje ‘giften’ en/of ‘schenkingen in natura’.