Villa Roslar – Huiskamerconcerten #VANRSL – zaterdag 23 maart om 17u

Na het succes van de Roeselaarse huiskamerconcerten in het voorjaar van 2018 kan een vervolg niet uitblijven. Gespreid over twee weekends vonden toen in totaal 52 concerten plaats. Zo’n 1500 toeschouwers genoten van een concert blues, jazz, funk, singer-songwriter, Frans chanson, folk, kleinkunst, klassiek, pop, elektronisch of rock (and roll). 

Het inloophuis zet zijn deur open en verwelkomt graag “Annchanté ” op zaterdag 23 maart om 17u.

OPGELET: inschrijven noodzakelijk via deze link!

De broers Sercu moet je zien

Sam Sercu maakt deel uit van deze muzikale groep die bestaat uit vijf broers Sercu. Sam is lid van de stuurgroep van het Inloophuis en van heel dichtbij betrokken bij dit project. Broer Mathias Sercu is peter van het Inloophuis.

Op zondag 3 maart staan de broers Sercu op het podium van de Leest in Izegem. Het concert start om 20 uur.

Wie de vijf broers aan het werk wil zien, gaat naar de site van cc De Leest

Voor tickets klik hier

Een verhaal over Marc: een crème van een mens

Februari 2008. Ik zie een aangename, sterke man op consultatie omwille van wat koorts, een continue drang om stoelgang te maken en diarree die precies blijft duren. Vermoedelijk niet ernstig. We doen een darmonderzoek en vallen helaas bijna onmiddellijk op een tumor. Darmtumor. Endeldarmtumor. Na verschillende helse maanden met enkele zware operaties, chemotherapie en bestraling lijkt er een einde aan de miserie te komen eind 2008.

Meer lezen